Zodiac

Nieuw Systeem Van Wereldmarktleider

Nieuw Systeem Van Wereldmarktleider

Nieuw systeem van de wereldmarktleider

Zodiac Aerospace bestaat al sinds 1896 en is de wereldmarktleider op het gebied van luchtvaartmaterieel en systemen aan boord. Eén van de productgroepen van het bedrijf zijn trolleys, die worden gebruikt in gangpaden van vliegtuigen. Het nieuwe Smart Lock systeem voor trolleys was de reden voor Zodiac Aerospace om de hulp in te roepen van C4Real. Daarna hebben we ook een animatie gemaakt voor de nieuwe innovatie Zodiac Cool Trolley.

Visual Product: Productfilm

Klant: Zodiac

Technologieën: 2D Animatie , 3D Animatie

NieuwSysteemVanWereldmarktleider Detail Image

Inzicht in beveiligings- en koelingsproces

Smart Lock is een heel veilige en betrouwbare manier van versleutelde opslag in trolleys. Het systeem biedt maximale controle, zodat er geen ongeautoriseerde toegang plaatsvindt. Voor de doelgroep is het heel belangrijk om inzicht te hebben in het totale beveiligingsproces aan boord en daar wilde Zodiac Aerospace graag op inzetten in de communicatie. Op basis van deze wens hebben we een animatie gemaakt die precies aansluit op de vraag vanuit de markt.

Voor de Cool Trolley hebben we vooral de nadruk gelegd op de voordelen voor de klant in plaats van op alle specificaties. Business controllers van luchtvaartmaatschappijen weten daardoor snel wat het product voor hen kan betekenen.

Zodiac - Client Logo

Direct een duidelijk beeld

Door een combinatie te gebruiken van 2D- en 3D-animatie hebben we heel duidelijk kunnen uitleggen wat Smart Lock nu precies is en wat de voordelen zijn. Inkopers bij luchtvaartmaatschappijen krijgen direct een duidelijk beeld van het systeem. De film is ingezet op grote luchtvaartbeurzen over de hele wereld en salesgesprekken met klanten. Doordat het systeem heel visueel wordt uitgelegd, wordt voor de doelgroep direct duidelijk dat het een foolproof systeem is. Hiermee worden klanten en potentiële klanten snel overtuigd van de waarde van dit systeem.

Dat geldt ook voor de animatie over de Cool Trolley: alle voordelen worden heel duidelijk visueel uitgelegd. Zo kunnen alle doelgroepen, van directies tot inkopers, meteen zien waarom ze kunnen profiteren van de Cool Trolley.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2019 | C4Real | All Rights Reserved