3d Animation Logo Icon

Voordelen

  • Creëer nog meer impact met uw (bedrijfs)film.
  • Voeg een extra dimensie toe aan uw campagne.

Insider tip

Ga voor maximale impact en laat u film zien in een VR bioscoop. Of projecteer uw beelden in de werkelijke wereld door middel van AR.

Ga voor maximale impact met een VR bioscoop ervaring 

Licht uit. Spot aan!

De lampen dempen. De zaal wordt stil. Op een groot scherm begint uw promofilm [link promofilm] of bedrijfsfilm [link bedrijfsfilm] te draaien. U gaat achterover zitten in uw stoel. Vol aandacht kijkt u naar het scherm.

De bioscoop blijft een belevenis, een bijzonder ervaring. Een moment waarin alle aandacht naar het scherm gaat. Biedt uw doelgroep een unieke ervaring. En dan wel één in Virtual Reality (VR). Een moment van onverdeelde aandacht. Het kan. Licht uit. Spot aan!

Maximale aandacht

Soms moet een actie of campagne wat extra aandacht hebben. Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product of bij het binnentreden van een nieuwe markt. Maak de belevenis extra spectaculair door de film af te spelen in VR of AR (Augmented Reality). Door middel van een VR-bril kan een complete bioscoop ervaring worden gecreëerd, waar u ook bent. Of dat nu is tijdens een beurs, bij uw klant op kantoor of op een beurs. In een handomdraai wordt de kijker een andere wereld ingetrokken. Zo bent u verzekerd van maximale aandacht voor uw film of animatie. 

Augumented Reality

Naast een film bekijken met een VR-bril kan een animatie ook worden afgespeeld in AR. Door het gebruik van bijvoorbeeld de Microsoft hololens, wordt in de werkelijk wereld een digitaal beeld geprojecteerd als hologram. Zo kan een klant bijvoorbeeld zien hoe een product in de werkelijke omgeving zou staan.

Kijk eens om u heen

Bij een VR bioscoop kijkt u naar een groot scherm in een virtuele omgeving. Met 360 graden film of animatie kunt u zelfs geheel in het rond kijken. Zo kan de kijker zelf bepalen waar te kijken. Zo geeft u de klant zelf de regie. Wilt u het nog een stap verder brengen? Geef de kijker dan nog meer regie door de film of animatie interactief te maken. De ultieme stap voor een visuele product- of bedrijfspresentatie.

Hergebruik

Hebt u al een gave bedrijfspresentatie of animatie? Deze kan met weinig moeite geschikt worden gemaakt voor de VR bioscoop. Zo kun u gemakkelijk visuele content hergebruiken. Graag vertellen we u hier meer in combinatie met onze visuele marketing aanpak tijdens een vrijblijvend gesprek.

wij ontmoeten u graag

Meer weten over hoe u een verpletterende indruk achter laat doormiddel van de VR bioscoop? Of wilt u meer weten over de diensten van C4Real? Neem dan contact met ons op.

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2019 | C4Real | All Rights Reserved