Schuitemaker

Lancering Innovado

Lancering Innovado

Innovatie en integratie

De Agri sector zit in een stroomversnelling als het gaat om product innovatie en de integratie met digitale technologie. C4Real heeft schuitemaker geholpen om haar klanten een duidelijk beeld te geven bij de toegevoegde waarde van Schuitemaker’s nieuwste product, de Innovado.

Visual Product: Productfilm

Klant: Schuitemaker

Technologieën: Film , 3D Animatie

Lancering Innovado Detail Image

passie

Klanten van Schuitemaker zijn veehouders die passie hebben voor hun vak. De uitdaging in dit project ligt in het duidelijk zichtbaar maken van de Schuitemaker Innovado zonder dat het overkomt als een ingewikkeld product. Kortom, welk probleem lost het op en wat is het resultaat voor de veehouder.

Schuitemaker - Client Logo

BELEVING

Voor de product introductie en het sales proces van Schuitemaker hebben wij een 3D product film ontwikkelt. We laten de kijker beleven hoe het is om een dag op de boerderij de Innovado te werken. De combinatie van film en 3D beelden laten duidelijk zien wat de ambitie en het bewijs zijn van dit product.

Een beleving waarvan het lijkt alsof het op hun eigen boerderij plaatsvindt. De voordelen, de veiligheid en het gebruikersgemak geven Schuitemaker de perfecte 3D product film om potentiele klanten kennis te laten maken met de Innovado.

wij ontmoeten u graag

Als internationaal bedrijf werken we voor klanten over de hele wereld. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, waar we u graag inspireren en met u in gesprek gaan.
Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved