SUCCESVOLLE

ONLINE TRAINING

Online training met video en animatie


Nu fysieke trainingen lastig zijn in verband met coronamaatregelen, nemen online trainingen deze rol in rap tempo over. Logisch, want hiermee kun je minstens zo goed je medewerkers, klanten of trainees trainen. Vaak zelfs nog beter door trainingen te visualiseren met 3D animatie, film of virtual reality! Wij leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is met online trainingen.

Ideaal voor processen, veiligheid en producten

Elk bedrijf dat medewerkers wil laten weten hoe een bepaald proces of specifieke procedure verloopt, kan dat via online training doen. Net zoals we veiligheidstrainingen en productinstallaties of troubleshootingvideos eenvoudig op afstand beschikbaar kunnen maken.

Of je nu jouw eigen medewerkers wilt laten zien in de video of acteurs, wij nemen graag de regie op ons en begeleiden je door het hele proces. We kunnen daarbij gebruikmaken van 2D-animatie, 3D-animatie of film. Een stap verder zijn interactieve online trainingen, waarbij de deelnemer kan navigeren tussen onderdelen en snel kan overschakelen tot de informatie die hij nodig heeft.

right-image-text-block-image-online-training

Voordelen van online trainingen

multi-column-block-image-online-training-0

Continuïteit

Door trainingen digitaal aan te bieden gaan ze altijd door.

multi-column-block-image-online-training-1

Overal toegankelijk

Overal en altijd toegankelijk op elk device

multi-column-block-image-online-training-2

Totale ontzorging

Alle techniek nemen we je uit handen

multi-column-block-image-online-training-3

Thought leadership

Deel kennis en wordt een thought leader.

multi-column-block-image-online-training-4

Branding integratie

Trainingvideo's en animaties worden volledig in de branding van je bedrijf

multi-column-block-image-online-training-5

Nieuw verdienmodel

Zet online training in als een extra verdienmodel

Use Case - Brink Academy

Online training als extra verdienmodel

Via online trainingen kun je kennis delen waar en wanneer het de deelnemer uitkomt. Wij maken de content device-onafhankelijk, dus op elk apparaat zijn de online trainingen te volgen. Je laat hiermee niet alleen thought leadership zien, maar ook dat je een voorloper bent met kennis en ervaring. Je kunt deze service ook perfect inzetten als nieuw verdienmodel.


Wil je weten hoe we dat hebben gedaan bij onze klanten? Neem contact op!


right-image-text-block-image-online-training-2

Het aanbieden van trainingen via online kanalen zoals een eigen academy of university helpt in het versnellen van de informatie voorziening naar de gebruikers, het reduceren van customerservice support en het verstevigen van je thought leader positie.

Ton Kuper – CEO van C4Real
Vraag een Offerte Op

Een online academy voor thought leadership

Of het nu gaat om leveranciers die je al een tijd niet meer ontmoet hebt, potentiële klanten waar je maanden niet op bezoek kon of je gewaardeerde klantenkring: met een online event bereik je ze allemaal. De manier waarop je dat doet, overleggen we graag met je. We regelen heel eenvoudig een studio voor je, eventueel met green screen. Vanuit de regiekamer verzorgen we de liveopnames en zorgen we dat alle data goed verwerkt wordt.

right-image-text-block-image-online-training-3
left-image-text-block-image-online-training

SUCCESVOLLE

ONLINE TRAINING

Heb je altijd al een visuele kennisbank op willen zetten voor je medewerkers of klanten? Dan is dit hét moment om ermee te starten. Jouw vakinhoudelijke kennis en onze jarenlange ervaring vullen elkaar perfect aan om van je online academy een groot succes te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw online event?

We helpen je graag verder

Contact Opnemen
Niets missen van C4Real? Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs en cases. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt tot zes keer per jaar het laatste nieuws in uw mailbox.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved